Antalya 1. Amatör Küme maçlarının tamamlanmasının ardından, Süper Amatör Lige yükselme maçı oynamaya hak kazanan Kumluca Belediyespor, daha önce oynadığı Ormanspor maçını 4-1 ve Sidespor maçını ise 7-0 kazandı. Son maçında Elmalı Belediyespor ile karşılaşacak Kumluca Belediyespor için beraberlik ve galibiyet Süper Amatör Lig’e çıkması için yeterli olacak. 

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, iki yıl aradan sonra tekrar lige dönen Kumluca Belediyespor’un başarılı bir sezon geçirdiğini ve bir üst lige çıkmak için büyük avantaj elde ettiğini söyledi. 

Tüm Kumluca Belediyespor taraftarlarını Cuma günü saat 15.00’de Antalya Zeytinköy 2. nolu sahada oynanacak maçta takımlarını desteklemeye davet eden Çataltepe, “Son maçımızı kazanarak Süper Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu konuda daha önceki oynadığımız maçlarda büyük avantaj elde ettik. Taraftarlarımızın da desteğiyle son maçımızı da kazanarak bir üst lige çıkacağız.” Dedi. 

Maç günü Cumhuriyet Meydanından saat 12.30’da Antalya’ya taraftarlar için otobüs kaldıracaklarını belirten Çataltepe, Kumlucalı sporseverleri takımlarını desteklemeye beklediklerini bildirdi. Gökhan TEMEL