Bu kapsamda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yapılan iş birliği neticesinde her hafta TRSM danışanları spor yaparak eğlenecekler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan, “Sağlık, insanın bedenen ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halin...de olması halidir. Bizde hastane olarak Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde danışanlarımıza birçok aktivite yaptırmaktayız. Son olarak da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde danışanlarımızın spor yapmasını planladık. İlk çalışmamız da bu hafta gerçekleşti. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu aktivitemiz devam edecektir. Özellikle bize bu konuda yardımcı olan Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Erol Koca’ya teşekkür ediyorum. İlçemize daha mükemmel hizmetler yapma yolundaki azmimiz her geçen gün artarak devam edecektir” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca ise şunları söyledi:
“Bizim temel amacımız toplumdaki herkesin spor yapması ve sağlıklı olmasına katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda hastanemiz ile birlikte yaptığımız iş birliği neticesinde spor yapmak için gelen kişilere, fiziki mekân, spor malzemeleri ve eğitimci desteği veriyoruz. Ayrıca böyle bir proje içinde bulunmaktan ben ve ekibim son derece mutluyuz.”
Proje kapsamında yaklaşık iki saat süren spor faaliyetlerinde, voleybol, basketbol, kültürfizik ve masa tenisi çalışmaları yapılmış olup katılımcıların son derece keyif aldığı gözlenmiştir.”