Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı Domatexpo’ya katkı sağlayacak olan Rus İş Adamı Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden Rus İş Adamı Viktor Bikkenıyev günün anısına Başkan Çetinkaya’ya plaket verdi.
Bu yıl fuara Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Kaymakamlığı da destek verecek. Geçen yıllardan daha renkli ve daha içerikli geçmesi planlanan Domatexpo Fuarına katılacak Rus Heyeti Diplomatlar nezdinde ağırlanacak.

Daha önceki Domatexpo Fuarlarında Kumlucalı kadınlar kendi aralarında yarışıyordu. Önümüzdeki fuarda Rus rakipleri ile yarışacak. Ziyaretten sonra açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “Bu yıl 5. gerçekleştireceğimiz Domatexpo Fuarımız geçen yıllardan daha farklı olacak. Başta içeriği çok zengin ve etkili olacak. Bu zenginliğin renkliliğe dönüşeceğine inanıyorum. Domatexpo Fuarını sadece stantların gezildiği bir organizasyon olmaktan öteye akıllarda kalıcı etkinliklerle süsleyeceğiz. Farımızın açılış günü olan Perşembe Günü düzenleyeceğimiz Türkiye Rusya Domates Yeme Yarışmasında Rus Yarışmacıları koordine eden Rus İş Adamı Viktor Bikkenıyev’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fuarımıza yapacağı katkılardan dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı 5. Domatexpo Fuarına davet ediyorum” dedi.