KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KOSGEB Antalya İl Müdürü M. Şükrü Mısırlı, KOSGEB Uzmanı Güneş Ulutürk ve KUTSO üyelerinin katıldığı toplantı KUTSO Kumluca hizmet binasında gerçekleşti.

Batı Antalya’da, KOSGEB Desteklerinden en etkin şekilde faydalanılması amacıyla KUTSO KOSGEB Temsilciliğinin yoğun mesai harcadığını belirten KUTSO Başkanı Günay, “İmalat Sanayisi için büyük destek sağlayacağına inandığımız KOBİGEL Destek Programı’ndan üyelerimizin faydalanmasını istiyoruz” dedi.

KOSGEB Antalya Müdürü M.Şükrü MISIRLI, toplantılarda yaptığı konuşmalarda şunları söyledi;

“KOSGEB olarak ülke genelinde yaptığımız çalıştay neticesinde illerin rekabet avantajına sahip, ilin vizyonunu geliştirecek öncelikli sektörler belirlenmiştir. Bu kapsamda Antalya’mızda öncelikli olarak Gıda, Mobilya, Mermer, Kimyasal Gübre ve Yat İmalatı yapan Sanayicilerimiz ile Yazılım, Temel Eczacılık Ürünleri, Bilgisayar, Elektronik ve Optik Ürünleri Hava ve Uzay araçlarıyla ilgili makinaların İmalatı konusunda faaliyet gösteren İşletmelerimiz bu programa müracaat edebileceklerdir.”

22 Haziran 2018 tarihine kadar program müracaatlarının devam edeceği KOBİGEL Destek Programında projesi kabul edilen KOBİ’lere 300 Bin TL’sı hibe, 700 Bin TL’sı faizsiz kredi olmak üzere 1 Milyon TL’sına kadar destek sağlanabilecek.
Proje Başvuru Formu Örneği, Başvuru Kılavuzu ve diğer evraklarahttp://www.kosgeb.gov.tr adresinde “Destekler” menüsünden “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı” alt menüsü seçilerek incelenebilir.