Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Uğur Ay, şahsı adına yapılan finalse edildi iddialarına açıklama yaptı.

KİMSENİN BENİ FİNANSE ETTİĞİ YOK
BBP Belediye Başkan Adayı Uğur Ay , " Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Çirkinleşmemek gerekir. Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçimde geçecek ama siz akraba ,komşu , eş, dost olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Seçim gününe az kalması nedeniyle aslı olmayan dedikodular yayılmaktadır. Bu olay partimi ve şahsımı üzmüştür. Bizim davamız hizmet aşkıdır. " dedi..
SEÇİMLER KAVGA ARACI OLMASIN. SEL GİDER KUMU KALIR
BBP Belediye Başkan Adayı Uğur Ay , " Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Çirkinleşmemek gerekir.Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçimde gececek ama siz akraba ,komşu , eş, dost olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Seçim gününe az kalması nedeniyle aslı olmayan dedikodular yayılmaktadır. Bu olay partimi ve şahsımı üzmüştür. Bizim davamız hizmet aşkıdır. " dedi.

İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN BİR HAYAT İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK

Bu tür dedikoduları çıkaranların amaçlarına ulaşamayacaklarının altını çizen Uğur Ay, " Partim ve şahsım davalarını maddi çıkarlar için satmaz. Partimizin her bir üyesi belirli bütçe ayırarak seçim sürecimizi yürütüyoruz. 31 Mart'ta Kumluca halkımızın desteğiyle 1 Nisan'da Kumluca Belediyesinin yönetimini kazanacağız. Kumluca kazanak. İki saniye sonrasına garantisi olmayan bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok." dedi.
Haber: Hamide Koçubaba