Mevlid programına, Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Komisyoncular ve vatandaşlar katıldı.

Kaya Komisyon Ahmet Kaya, Barut Komisyon Ahmet Barut, Macitler Komisyon Şevki Macit ve Önder Tarım Önder Çiftçi tarafından Kumluca Toptancı Halinde tanzim satış, hallerin kapatılması tartışmaları sürecinde çiftçinin yanında olanCHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve Belediye Başkanı seçilen Mustafa Köleoğlu için mevlid okutuldu, kurban kesildi.

Komisyoncular adına konuşan Şevki Macit, “çiftçilere olan katkılarından dolayı özellikle bölgemiz Milletvekillerinden Aydın Özer’eteşekkür ederiz. Tanzim satışlar ve hallerin kapatılması tartışmaları sürecinde sürekli çiftçiyle, bizlerle bir arada olanSayın Aydın Özer’e teşekkür ederiz. Belediye başkanlığı seçiminde olan yoğun ilgisi ve katkılarından dolayı Mustafa Köleoğlu, Antalya Milletvekilimiz Aydın Özer, çiftçilerimiz, komisyoncularımız ve tüccarlarımız için mevlid okutup, kurban kestirdik. Allah dualarımızı kabul etsin. Özer’e ve Köleoğlu’na görevlerinde başarılar dileriz” dedi.

Özer ve Köleoğlu, komisyonculara teşekkür etti. Kesilen kurbanın Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığına bağışlandığı öğrenildi.