CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, seçim sürecinde yapmış olduğumuz çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, başarılı çalışmalarımızdan dolayı kutladı.

Aydın Özer, seçim sürecinde tarafsız bir şekilde olgun tavırlarımızı gözlemlediğini, kumluca halkına ilkeli ve doğru haber ulaştırdığımızı belirtti. Milletvekili Aydın Özer ile seçim sürecini ve gündemi değerlendirdik.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, "tarafsız basın, kitlelerin en iyi iletişim kaynağıdır. Yazılı ve görsel medya halkımızın sorunlarını aracısız olarak ilgili makamlara ileten yoldur. Biz siyasiler kendimizi en iyi şekilde basın yoluyla ifade eder, halkımıza yapılan hizmetleri en iyi şekilde basın yoluyla anlatabiliriz. Batı Antalya Gazetesini devir aldıktan sonra gazetenin vizyonu değişti. Bu vizyonun değişmeden süreceğine inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yazı İşleri Müdürü Sinan Çeviren ise, "CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer'in gazetemizi ziyaret etmeleri ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gazetemizin yayın politikası Kumluca çıkarlarını ön planda tutmaktadır. Herkese eşit bir mesafede yayın politikamıza devam edeceğiz" dedi

Haber: Hamide Koçubaba