Özel Medikum Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler, birinci derece bakmakla yükümlü oldukları yakınlarına yönelik Kasım ayı sonuna kadar, muayene, tetkik, tahlil ve medikal tedavileri kapsayan indirim kampanyası düzenledi.

Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler ve tüm eğitim camiası çalışanlarının bu özel günlerini kutladıklarını ifade etti. İnsan hayatında eğitimin önemini en iyi bilenlerden olduklarını belirten Dr. Öztekin, insanların topluma faydalı bir birey olarak yetişmelerinde eğitimcilerin rolünün büyük olduğunu kaydetti.

Öztekin şunları söyledi: “Özel Medikum Hastanesi olarak bölge insanlarına sağlık alanında hizmet vermek için çalışıyoruz. Bizler öğretmenlerimizin, eğitim konusunda topluma kattıkları değeri en iyi bilen insanlarız. Çünkü bizleri de yetiştiren, bugünlere gelmemizi sağlayan öğretmenlerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi adına kutsal bir meslek icra eden öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Medikum ailesi olarak değerli öğretmenlerimize sağlık alanında destek olmak istedik.” dedi.

Başhekim Dr. Öztekin, ayrıca başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenleri rahmetle anıyor, emekli olmuş ve çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladığını sözlerine ekledi.