Kumluca Özel Medikum Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yılda bir kez gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) denetiminden başarıyla geçti. Hastanenin tüm alanlarında ve geriye dönük yapılan hizmetlerde yapılan değerlendirmede 92.43 puan alan Özel Medikum Hastanesi yönetimi ve çalışanları yüksek puan almanın sevincini yaşıyor.

Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, Batı Antalya bölgesinin ilk ve tek özel hastanesi olmanın yanı sıra, bölge insanlarına verdikleri kaliteli ve standartları yüksek sağlık hizmetinin karşılığı olarak, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Sağlıkta Kalite Standartları denetiminde yüksek puan aldıklarını söyledi.

Yeni bir hastane olduklarını, ilk başta bunun dezavantajlarını bir çok iş ve işlemde yaşadıklarını ifade eden Başhekim Öztekin, “Hastane hayalimiz oluştuğunda amacımız, bölge insanlarına standartları yüksek, kaliteli sağlık hizmeti vermekti. Bu doğrultuda ilk günden itibaren hastalarımıza hem tıbbi anlamda, hem de teknolojik yeniliklerle en güzel hizmeti verdik, bundan sonraki süreçlerde de vermeye devam edeceğiz. Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana, elde ettiğimiz bu güzel başarıda katkısı olan tüm hekimlerimize, hastanemizin her kademesindeki tüm çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız elde ettiğimiz bu güzel başarıyı daha yukarılara taşımak.” dedi.