1983 yılında Kumluca'da doğan ilk, orta ve lise eğitimini Kumluca'da tamamlayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erdal Durmuş, 2001 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak tıp eğitimine başladı. 2013 yılında, aynı üniversitenin Kardiyoloji bölümünden uzmanlığını bitiren Durmuş, zorunlu hizmetini, 2013-2017 yılları arasında Mersin Silifke Devlet Hastanesi'nde yaptı.

2017-2019 yılları arasında 2 yıl süreyle Finike Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Durmuş, Özel Medikum Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı. Özel Medikum Hastanesi'nde göreve başlamasından dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden uzman Dr. Erdal Durmuş, yıllarca hayalini kurduğu doğup büyüdüğü memleketindeki insanlara sağlık alanında hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisinin Kumluca doğlumlu olması dolayısıyla bölge insanını yakınen tanıdığını belirten Durmuş, “Ailem Elmalılı, ben kendim Kumluca'da doğup büyüdüm. Kumluca benim memleketim, Finike ise hekim olarak doğup büyüdüğüm bölgemdeki insanlara sağlık hizmeti verdiğim ilk yer.

Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı'dan tanıdığım, takibini yaptığım hastalarım var. İnşallah bundan sonrada Özel Medikum Hastanesi çatısı altına yöre insanlarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edeceğim. Benim için mekan, yer önemli değil, önemli olan insanlara en fazla fayda sağlayabilmektir. Bunu başarabilirsek ne mutlu bize” dedi.