Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak mezun olan Mehmet Behrengi Kahraman, daha önce sırasıyla Hacattepe Üniversitesi Tüp Bebek Ünitesi, Centrum Tüp Bebek Merkezi ve Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezlerinde çalıştı.

Özel Medikum Hastanesi'nde göreve başlamanın heyecanını yaşadığını ifade eden Kahraman, hastanenin özellikle tıbbi cihaz ve uzman hekim kadrosuyla bölgeye yapılmış güzel bir sağlık yatırımı olduğunu, kendisinin de bu ekibin içinde yer alarak insanlara sağlık hizmeti sunacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Özel Medikum Hastanesi bünyesinde kadın hastalıkları ve doğumun yanı sıra Tüp Bebek alanında da çalışacağını kaydeden Kahraman, “Özl Medikum Hastanesi bünyesinde benim uzmanlık alanım olan Tüp bebek konusunda bölge insanımıza güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Biz burada tüp bebek takip ve tedavi işlemleri, polikistik over, çikolata kisti, tüplerde yapışıklık, erkek kısırlığı ve yumurta yaşlanması gibi rahatsızlıkların tedavilerini yapabileceğiz. İnşallah bölge insanımıza faydalı olabiliriz.” dedi.