1978 yılında Erzincan'da doğan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ertuğrul Yılmaz, ilkokulu Çorlu'da, lise etğimini ise Beşitaş Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Yılmaz, uzmanlık eğitimini İstanbul Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bitirdi.

Zorunlu hizmetini Burdur Gölhisar Devlet Hastanesinde yapan Yılmaz, daha sonra 5 yıl süreyle Finike Devlet Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev yaptı. Özel Medikum Hastanesi'nde hasta gebelik kabulüne başlamasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Op. Dr. Ertuğrul Yılmaz, Finike'de 5 yıl süreyle görev yapması dolayısıyla yöre insanını iyi tanıdığını ve Özel Medikum Hastanesinde de güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi.

Yılmaz, “Kumluca, Antalya'nın güzel ilçelerinden. 5 yıl süreyle Finike'de görev yapmam dolayısıyla Kumluca, Finike, Demre, Kaş gibi ilçelerden hastalarım var. Hastanemiz yeni ve güzel, inşallah burada bölge insanlarına sağlık alanında güzel hizmetler yapmaya devam edeceğim.” dedi.