Özel Medikum Hastanesi Hasta Hakları birimi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, hastane başhekimi Dr. Galip Öztekin, Başhekim Yardımcısı Dr. Atilla Karataş, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Leyla Küçükkul, Hasta Hakları Sorumlusu Mehmet Çakmak ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Pınar Topacan katıldı.

Hastaneye gelen hastaları karşılayan ve hastalara hasta haklarıyla ilgili broşürler dağıtan başhekim Dr. Galip Öztekin, 26 Ekim gününün sembolik bir tarih, hastaları haklarının ise sadece bir gün değil her zaman sorumlulukları karşılığında haklarının olduğunu söyledi.

Hastaların haklarının yanında sorumluluklarının da olduğunu hatırlatan Dr. Öztekin, “Asıl olan insandır ve insana yakışan tutum ve davranışları ortaya koymaktır. Dünyada yaşayan her insanın bazı hakları vardır, ancak bu haklar karşılıklıdır. Birbirimizi karşılıklı anlarsak, empati kurabilirsek her zaman daha güzel ve mutlu yaşarız. Bizlerde bu gün adına hastalarımızı bilgilendiriyor, haklarını sorumluluklarını anlatıyoruz. Herhangi bir konuda en küçük bir olumsuzluk yaşamanızda, herhangi bir konuda bilgi almak istediğinizde, hastanemiz Hasta Hakları Birimimize ulaşın, sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.” dedi.

Daha sonra yatan hastaları ziyaret eden Özel Medikum Hastanesi yönetimi hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunarak, 26 Ekim Hasta Hakları günü dolayısıyla broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundular.

#hastahaklarıgünü #hastaolarakhakkımvar #26ekim #hasta #hastahakkı #özelmedikumhastanesi #kumlucaözelhastane #kumlucamedikumhastanesi #antalya #kumluca #kemer #finike #demre #kaş #korkuteli #elmalı #hasyurt #adrasan #olimpos #turunçova #beykonak #mavikent #batıantalya #batıantalyaözelhastane