Kumluca Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte kişisel eğitim ve gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan Öğrenci velileri ve Öğrencilerle bir araya getirildi.Kumluca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Yusuf Göven,Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer,MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Saygı duruşu ve istiklal marşından sonra Okul Öğrencisi Osman Yıldırım tarafından Kuran Tilaveti gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Hüseyin Orhantekin yapmış olduğu açılış konuşmasında bu güzel ve anlamlı bir günde davetimize icabet ettiğiniz için Allahın rahmeti ve selamı üzerinize olsun.Güzel bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.İnsan yüreğine dokunmak çok önemli bir nalın bir atı, bir atın bir yiğidi,bir yiğidin bir ülkeyi kurtardığı bilinci ile eğitimin önemi üzerinde durarak Üniversiteden’de tanıştığım Sıtkı Hocamı sizlerle buluşturuyoruz.Yoğun Programına rağmen kırmayıp geldiği için kendisine teşekkür ederim dedi.

İNSANIN GELİŞİM SÜRECİNDEKİ EN ÖNEMLİ ETKEN AİLE
Programa konuşmacı olarak katılan kişisel gelişim ve motivasyon uzmanı Sıtkı Aslanhan “insanın gelişim sürecinde ailesinin önemli bir yerinin olduğunu, insanda ki gelişiminin öncelikle aile büyüklerine saygı ile başladığını ve kendisini büyütüp yetiştiren anne babasına saygı duymayan insanın diğer insanlara da saygı duymayacağını ifade etti.” Aslanhan, ayrıca hedefsiz insanların toplum içinde devamlı yönetilen, sömürülen, yönlendirilen insan olduğunu ve başarının önündeki engellerden kurtulmaları için hedeflerinin önemini anlattı. Başarının önündeki engelleri 1. Hedefsizlik, 2. Kötü arkadaş, 3. İnternet, 4. Cep telefonu şeklinde sıralayarak bunlarla mücadele etmelerinin gerektiğini söyledi.