3 Kasım 2016 tarihinde Ak Parti İlçe Başkanlığına atanan Osman Aladağ, 19 Ağustos 2017’de partililerin güvenoyuna alarak tekrar göreve getirildi. Seçildiği günden bu yana vatandaşla iç içe olan ve vatandaşın sorunlarına çözüm üreten Aladağ, Finike’de yapılacak yatırımları takip ederek, vatandaşın takdirini kazandı.

Sık sık yaptığı ziyaretlerle esnafın çayını içen, halini hatırını soran Aladağ, Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile uyumlu çalışmaları Finike’nin gelişimine büyük katkı sağlıyor.

AK PARTİ FİNİKE’DE BİRİNCİ PARTİ OLDU
Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu’nun başarılı seçim çalışmaları Ak Partiyi Finike’de birinci yaptı. Finike’de seçim sonuçlarına göre; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 46,5 ile 14 bin 324 oy alırken, Ak Parti yüzde 37,9 ile 11 bin 650 oy aldı.

ÜYE SAYISI 9 BİN 626’YA YÜKSELDİ
Göreve geldiği 2016 yılında Finike’de Ak Partiyi üye sayısı 8 bin 861 kişiyken kısa bir sürede üye sayısını 9 bin 626’ya çıkardı. Geçmişte yaşanan İlçe Başkanı, belediye başkanı çekişmesine son veren Aladağ ve yönetimi uyumlu çalışmalarıyla gelişen Finike’nin yıldızını parlatmaya devam ediyor.

DÖRT YILDA 600 MİLYON TL YATIRIM
Uslu, Aladağ, Türel ve Sarıoğlu dörtlüsünün uyumlu çalışmaları ile Finike’de hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin dört yıllık yatırımı yaklaşık 600 milyon TL’yi buluyor. Yeni mega projelerinin de hayata geçirileceği düşünülürse bu miktarın artacağı düşünülüyor.

ÇEVRE YOLU VE TÜNEL PROJELERİ HAYATA GEÇİRİLECEK
Bu dönemde tünel ve çevre yolu projeleri ihaleye çıkarılarak ilk adım atıldı. 2018-2019 yatırım programın alınan tünel ve çevre yolu projesi, Demre-Kaş arasına da yapılacak Caretta Havalimanıyla tamamlanmış olacak.

Geçmişte yaşanan yatırımların takipsizliği yüzünden kan kaybeden Finike’de, şimdi ise yatırımlar bir bir yükseliyor. Bu yatırımların takibini yapan Osman Aladağ, yaklaşan yerel seçimlerde de partisinin adayının kazanmasına büyük katkı sağlayacak.