Cumhur ittifakının Kumluca Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Orhantekin açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Aday Adayı Hüseyin Orhantekin , " Güzel ilçem Kumluca'mın kıymetli insanları,gönlümü verdiğim Kumluca'm; 30 Kasım 2018 tarihinde görevimden istifa ederek, bize kucak açan Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Kumluca Belediye Başkan Adayı oldum. Bu süreçte, siyasi parti ayırt etmeksizin, doğusuyla batısıyla, köyüyle merkeziyle, çiftçisinden esnafına, yaşlısından gençlerine, her kesimi kucaklayıp, gelişiminde ve güzelleşmesinde büyük hizmetler yapacağımıza inanarak aday oldum. Hakkın adaletini, milletin refahını düşünüp, Hakk'ın rızası, halkın duası için çıktığım bu güzel yolculukta “Gelişen ve yenilenen Kumluca; Kazanan ve ilerleyen Kumluca'lı” olacaktır. Beklediğimizin çok çok üzerinde, bir ilgi ve muhabbetle karşılaşmak beni bir fani olarak, ziyadesiyle mutlu etti. Bu süreçte ittifak olursa çatı aday olmamız gerektiği, partilerin üzerinde bütünleştirici bir rol aldığımı ve ne olursa olsun burada destekçimiz olduklarını söylemeleri şahsımı onurlandırmış ve gurur vermiştir " dedi.

Hüseyin Orhantekin," Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Parti'nin bu ülkenin bekası için kurdukları Cumhur ittifakının gereği, Kumluca'da Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı çıkarmama kararı almıştır.Cumhur ittifakı kararın başımızın üstünde yeri olduğunu belirterek desteklediğimizi ifade etmek istiyorum.31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinde, Cumhur ittifakının çatı adayı Kumluca Belediye Başkan Adayı Ak Partiden Sayın Hüsamettin Çetinkaya olmuştur.Kendisine başarılar diliyorum " dedi.

KUMLUCA KAZANSIN , ANTALYA KAZANSIN ,TÜRKİYE KAZANSIN İSTİYORUM.

Orhantekin," Kumluca'mıza eğitim alanında, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim.Hiçbir dünyevi hedef, hiçbir nefsi çıkar maneviyatımızdan, vefamızdan, birlik ve beraberliğimizden ve milli sadakatimizden üstün değildir.31 Mart 2019’da kazanan Ak Parti ya da MHP değil, Cumhur İttifakı, yani büyük Türk Milleti nezdinde “Kumluca” olacaktır. Kumluca kazansın istiyorum. Antalya kazansın istiyorum. Türkiye kazansın istiyorum. Kumluca'mızda 1 Nisandan itibaren görüşü, düşüncesi, partisi ne olursa olsun ötelenmediği, hak, hukuk ve adalet anlayışının hakim olduğu, güçlünün zayıfı ezmediği, zulmetmediği ve Cumhur İttifakının tavanda olduğu gibi tabanda da güçlü hissedildiği bir yönetim anlayışının tesis edilmesini istiyorum. Yüce Rabbim her daim hepsinden razı olsun. Hepsini çok seviyorum.Haklarını helal etmesini istiyorum.Saygılarımı sunuyorum" dedi.
Haber: Hamide Koçubaba