Kumluca Mimar Sinan Okulu öğretmenleri Emine Tuna ve Neriman Macit eşliğinde 1/A ve 4 /E sınıfı öğrencileri, LÖSEV’li çocuklar için düzenledikleri kampanyayı anlatmak için Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya öğrencileri Belediye Konferans Salonunda kabul etti. Öğrencilerle LÖSEV hakkında sohbet eden Başkan Çetinkaya, öğrencilerden LÖSEV’in hazırlatmış olduğu takvimlerden satın almak kaydıyla destek verdi. Mimar Sinan Okulu Öğrencileri, Başkan Çetinkaya’ya Okullarında LÖSEV ile ilgili düzenledikleri faaliyetleri anlattı. Başkan Çetinkaya LÖSEV’in faaliyetlerini anlatan öğrencilere Kumluca belediyesinin faaliyetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden çocuklar Başkan Çetinkaya’ dan okul bahçelerine geri dönüşüm için özel çöp bidonları koymasını istedi.

Başkan Çetinakaya; “Geri Dönüşüm projemiz var. Bu projemizi önce okullardan başlatmak istiyorduk. Artık sizin isteğiniz üzerine bu projemizi Mimar Sinan Okulundan başlatacağız.
Ayrıca LÖSEV ile ilgili kampanyanızı çok beğendim. Bu kampanyanız beni çok memnun etti. İnsan olmanın gereğini yapmışsınız. Örnek bir çalışmadır. Sizleri kutluyorum” dedi. Okul Müdürü Yılmaz Atıcı da “Okulumuz Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Kızılay Kulübündeki 1/A ve 4/E sınıfı öğrencileri okulumuzda LÖSEV’e yardım kampanyası düzenledi. Bu kampanyaya velilerimizde destek verdi. Kampanya çerçevesinde 300 adet LÖSEV 2018 yılı takvimi satıldı. Satılan takvimlerin geliri LÖSEV’ bağışlandı” dedi.