Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel’i makamında ziyaret ederek, fakültenin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Ziyarette fakültenin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Çetinkaya’ya bilgi veren Dekan Öncel, 2017-2018 akademik eğitim öğretim yılında fakülteye öğrenci kabulü için çalıştıklarını, bu konuda eğitim kadrosunu oluşturduklarını söyledi. 

Şuanda fakültede görev alacak öğretim üyesi kadrolarını tamamlandıklarını ifade eden Öncel, “Fakültemizde görev yapacak öğretim görevlilerimiz için duyuruya çıkıyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlanır ve eğitim kadromuzla gelecek akademik eğitim dönemine öğrenci kabulü yaparız. Bunun dışında fakültemizin diğer eksiklerinin de giderilmesi için çalışıyoruz.” dedi. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Sağlık Bilimleri Fakültesinin eğitim öğretime başlaması konusundaki özverili çalışmalarından dolayı, Prof. Dr. Selma Öncel’e teşekkür etti. Kumluca Belediyesi olarak kendilerinin de fakültenin eksiklerinin giderilmesi konusunda ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Çetinkaya, amaçlarının fakültenin biran önce eğitime başlaması olduğunu söyledi. Gökhan TEMEL