Kumluca Yörük Türkmen Derneği ve FHC Sahne Sanatları Akademisi “Mutluluk Konvoyu" projesi ile Elmalı Salur köyündeki minik yüreklere yardım etmek için yola çıktı.

Elmalı ilçesi Salur Köyü İlkokulu için yola çıkan konvoya on araç ve yaklaşık elli kişi katıldı.

Etkinliğe katılan FHC öğrencileri ile köy okulunda eğitim alan öğrenciler birbirleri ile tanışıp kaynaşırken bir yandan da hediyeleşmenin mutluluğunu yaşadı. Kampanya için günler öncesinden duyurulara başlayan ve toplanan hediyeleri ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri için özenle hazırlayan akademi yönetimi ve Yörük Türkmen Derneği katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Proje kapsamında çocukları sevindirmek istediklerini dile getiren Kumcuca Yörük Türkmen Derneği Başkanı Nurcihan Uğurel, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Özellikle ilkokulda atılan temeller çocuklarımızın ileriki hayatlarında çok etkili oluyor. Bugün burada çocuklarımızın sevincine ortak olduk.
Projeyi gönül birliği kurarak en büyük destek FHC farkıyla mutluluk konvoyu olarak Fatih Haktan Coşkun hocamız ve kocaman ailesi ile Elmalı Salur köyümüzdeki İlköğretim okulumuza kitap, kıyafet, kostüm ve ayakkabı yardımı ve köy muhtarlığı tarafından hazırlanan dört katlı kitaplığı her yaş grubuna uygun içerikli kitaplara hediye ettik” dedi.

Mutluluk konvoyunun devam ettiğini söyleyen Uğurel,” Hayat paylaşabileceğin kadardır. Gülen gözlere ve minik kalplere dokunmak istedik. Sizde gülen gözlere ve minik kalplere dokunmak isterseniz. Bizleri arayın. Mutluluk konvayının uluşmadığı ev kalmasın. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Birçok sosyal sorumluluk projesine öncülük eden ünlü dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun; “Bu tarz sosyal projeler hem çocuklarımızın geleceği ve hayata bakış açıları hem de toplumsal dayanışma yönünden oldukça çok önemli ve değerli. FHC Sahne Sanatları Akademisi olarak sanattan aldığımız güçle paylaşıma dayalı sanatsal, sportif ve sosyal çalışmalar ile farkındalık yaratmaya devam ediyoruz ve her zaman da devam edeceğiz” dedi.

Haber: Hamide Koçubaba