Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanı Buket Oktay ve Uzman Klinik Psikolog, Aile Danışmanı Nurten Erkan’a ait Atölye Nu-Bu Çocuk ve Yetişkin törenle açıldı. Yükseller İş Merkezinin 5. katında hizmete giren Atölye nu-bu'nun açılısına, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Toprakcı ve Ramazan Uluşar, CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu yapmış oldukları konuşmada iş yerinin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni etti. Duaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Protokol ve davetliler iş yerini gezerek, bilgi aldılar.

Sosyolog/Aile Danışmanı Buket Oktay ve Uzman Klinik Psikolog/Aile Danışmanı Nurten Erkan tarafından kurulmuş olan atölyede reggio emilia, montessori, waldorf yöntemleri ile etkinlikler gerçekleştirilecek.

Atölye nu-bu Çocuk ve Yetişkin'de, 12 aydan itibaren çocukların ay gruplarına göre ayrıldığı, çocukların yaratıcılık ve hayal güçlerinin serbest bırakıldığı, fazla enerjinin dışarı atıldığı, zihinsel ve sosyal gelişimin desteklendiği, grup çalışması, paylaşma, arkadaşlık ilişkileri, kendini ifade etme, kendine güven, kendi hakkını koruma, başkalarının haklarına saygı gösterme gibi özelliklerin desteklendiği ve geliştirildiği alan olacak. Hafta içi 12/60 ay çocuklara hizmet veren Atölye nu-bu Cumartesi günleri de 7/14 yaş çocuklara gelişim atölyesi programı uygulanacak.