KUTSO Başkanı Murat H. Günay gazeteciler ile buluştu. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kumlucalı ve Finikeli gazeteciler ile bir araya gelerek KUTSO ve bölge konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kasap Murat'ın Yerinde yapılan toplantıya Başkan Günay, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar, gazeteciler Sinan Çeviren, Mehmet Çakmak, Mehmet Şentürk, Suat Söğüt, Fatma Söğüt, Atila Demirparmak, Savaş Kalabalık, Hamide Koçubaba Ali Karataç, ve KUTSO Basın Memuru İlyas Değirmenci katıldı.

KUTSO BATI ANTALYA'DA SÖZ SAHİBİ BİR KURUM HALİNE GELDİ
Batı Antalya'nın mimari olarak en güzel binasını KUTSO'ya kazandırdıklarını söyleyen Günay, "Göreve geldiğimizde KUTSO'nun fiziki yapısını ve Batı Antalya'da söz sahibi bir kurum haline getireceğimizi ifade etmiştim. Allah'a çok şükür üyelerimizin ve meclis üyelerimizin desteğiyle vaatlerimizi yerine getirdik. Odamızın fiziki yapısını Batı Antalya'nın mimari olarak en güzel binasını bölgemize kazandırarak, düzelttik. KUTSO artık batı Antalya'da söz sahibi bir kurum haline geldi. Önümüzde Kaş Kınık Organize Sanayi Bölgesi, Adrasan imar planı ve tur tekneleriyle ilgili sorunlarımız var. Daha önce belirli bir aşamaya getirmiştik. İnşaallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile bu konuları görüştükten sonra hayata geçiririz" dedi. Bir dahaki dönem tekrar KUTSO başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Günay sözlerini şöyle sürdürdü:

KESİNLİKLE TEKRAR ADAY OLMAYACAĞIM
"KUTSO'da vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. KUTSO başkanlığına tekrar aday olmayacağımı kamuoyuna iletmek istiyorum. Misyonumuzu da vizyonumuzu da tamamladığımıza inanıyorum. Kesinlikle tekrar aday olmayı düşünmüyorum. İkinci dönemimizde birçok genç arkadaşımızı ekibimize dahil ettik. Bu işi layıkıyla yapacak, bizim taşıdığımız bayrağı daha da ileriye taşıyacak birçok arkadaşımız var. Onlarını önünü açmak istiyorum."

SİYASET DÜŞÜNMÜYORUM
'Gazetecilerin siyaset düşünüyormusunuz' sorusunu yanıtlayan Günay, "Ben ve ekip arkadaşlarım KUTSO'ya hiçbir zaman siyaset karıştırmadık. Her zaman doğru neyse onu savunduk. Hiçbir partinin sözcüsü olmadık, olmamaya devam edeceğiz. Siyaset ile ilgili bir düşüncem yok. Ticaret odası olarak her zaman şunu savunduk. Siyasette seçimlerden önce biz söylemleri ile meydanlarda vaat verip, seçimden sonra ben söylemlerini tasvip etmiyoruz. Biz Batı Antalya için ne yapılması gerekiyorsa taşın altına elimizi koymaya hazırız. Biz ticaret odası olarak köprü olmaya hazırız. Ne belediye başkanlığında ne de milletvekilliğinde gözüm yok" dedi.

Toplantıda bölge sorunları, siyaset, ekonomik durum gibi konuları konuşuldu. Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.