Konferans salonunda gerçekleştirilen anma programına, öğrenciler ve velileri katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programa geçildi.

VATAN DEDİĞİMİZ BU TOPRAK DİYETİ AĞIR ÖDENMİŞ BİR VATANDIR.

Müjgan Çetin Eğitim Kurumları Müdürü Müjgan Çetin, " Şanlı bir tarihe sahip olmanın verdiği gurur ve sorumluluğu yerine getirerek birliğimize sahip çıkarak gelecek nesillerimizi aktarmak her Türk evladının görevi olmalıdır. En şerefli kahramanların verdiği özgürlük mücadelesi unutulmamalı, unutulmamalıdır. Vatan dediğimiz bu toprak diyeti ağır ödenmiş bir vatandır. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümünü kutlarken bugünün küçükleri yarının yetişkinleri öğrencilerimize Çanakkale ruhunu beş dakika sonra şehit düşeceğini bilen Mehmetçik,türkülere konu olan onbeşlilerin,Yedi düvel'e karşı dur diyebilenlerin gencecik liselilerin ruhudur "dedi.

Etkinlikte Çanakkale geçilmez, Övün ey Çanakkale , İstiklal Marşını okuma ,Çanakkale türküsü,Bir başkadır benim memleketim adlı gösteri, İstiklal marşının kabulü Çanakkale'nin önemi nedir? Anıt neyi simgeler, Atatürk 'ün hayatı ile ilgili bilgiler konulu değerlerimizi anlatan anlatan slayt gösterisi izletildi.

Anma Programının sonunda öğrencilerin hazırlamış olduğu Çanakkale konulu maketle veliler ve öğrenciler tarafından beğenildi.

Haber: Hamide Koçubaba