Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Songur, beraberinde Merkez Mahallesi Muhtarı Serkan Ersoy, Meydan Mahallesi Muhtarı Salih Ceylan, Narenciye Mahalleri Muhtarı Hasan Salur, Ellinci Yıl Mahallesi Muhtarı Memiş Aydın, Temel Eğitim Mahallesi Muhtarı Cahit Benli, Hızırkahya Mahallesi Muhtarı Selman Akkaya, Çayiçi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çaybaş, Çaltı Mahallesi Muhtarı Nihat Oktay, Erentepe Mahallesi muhtarı Hayrettin Acar ve Mavikent Mahallesi Muhtarı Adem Karataç ile birlikte Özel Medikum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette muhtarları Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, başhekim yardımcısı Dr. Atilla Karataş ve Halka İlişkiler Sorumlusu Mehmet Çakmak karşıladı. Özel Medikum Hastanesi hakkında muhtarlara bilgi veren hastane başhekimi Dr. Galip Öztekin, yaklaşık iki yıldır Kumluca ve bölge isanlarına sağlık anlamında kaliteli, güzel hizmetler verdiklerini söyledi.

Hastane olarak son teknolojik tıbbi cihaz ve donanımlar, alanlarında uzman hekim kadrosuyla gelecekteki hizmetlerin daha güzel olması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Öztekin, “Bu hastanenin yapılması fikri ilk aklımıza geldiğinden bu yana tek amacımız insanlara kaliteli, çağın getirdiği tıbbi gelişmelere uygun cihaz ve donanımlarla, alanında uzman hekim kadromuzla en güzel hizmeti sunmaktı. Biz kendimize, Şeyh Edebili'nin (İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın), Kanuni Sultan Süleyman'ın (Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet, cihanda bir nefes sıhhat gibi) sözlerini düstur edinmiş insanlarız. İnsan sağlığını, insan yaşamının önemini bilen, bu konuda insnaların sağlıklı yaşam sürmeleri için elemizden gelenini fazlasıyla yapan bir kurum olmayı kendimize şiar edinerek bu yola çıktık.Yaklaşık iki yıldır bunu başardığımıza inanıyoruz. Sizlerin de destekleriyle inşallah gelecekte daha güzel hizmetleirmiz olur.” dedi.

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Eski Cami Mahallesi Muhtarı İbrahim Songur da muhtarlar olarak halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda halk ile kurumlar arasında aracı olmak, sorunların çözümüne öncülük etmek gibi bir çok konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kendisinin yeni dönemde muhtarlar derneği başkanlığına seçildiğini ifade eden Songur, “Ben ve benim gibi diğer muhtar arkadaşlarımız halkın sorunlarının çözümü için çalışıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz, sizlerin ve bizlerin de amacı insanlara güzel hizmetler verilmesini sağlamak. Sizlerin yaptığı hizmetleri destekliyoruz, çünkü herşeyin başı sağlık. İnsan sağlıklı olunca diğer sorunların çözümü daha kolay oluyor. Ben kendi şahsım ve arkadaşlarım adına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte hep birlikte daha güzel hizmetlerimiz olur” dedi.