MÜJGAN ÇETİN KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ MİNİKLERİNDEN EĞLENCELİ VE RENKLİ 29 EKİM KUTLAMASI

Kumluca’da Müjgan Çetin Eğitim Kurumları Kreş, Ana sınıfı ve Sanat Merkezi, velilerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Konferans salonunda gerçekleştiren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, renkli ve eğlenceli gösterilere sahne oldu.

Müjgan Çetin Eğitim Kurumları Müdürü Müjgan Çetin; “Yeni güçlü bir devletle ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırılışımızın üzerinden 95 yıl geçmiş bulunmaktadır. Cumhuriyet’e doğru giden yolu çok iyi bilmek, anlamak, kavramak ve her zaman zihinlerimizde canlı tutmak zorundayız. Bu amaçla Çocuklarımıza Cumhuriyetimizin hangi şartlarda kurulduğunu ve Cumhuriyetimizin kıymetini anlamak için her yıl bu tür etkinlikleri düzenliyoruz” dedi.

Konuşmalarına devam eden Müjgan Çetin; “bütün halkımızın, öğretmenlerimizin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve siz değerli misafirlerimizin ve vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz şükranla anıyorum, bayramınız kutlu olsun. Müjgan Çetin Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak hazırlamış olduğumuz kutlama programında verdikleri emeklerinden dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimizin ve siz değerli velilerimize teşekkür ederim” dedi.