Kumluca Anaokulu Öğrencileri Fuarda yaptıkları etkinliklerle ilgi odağı oldu. Kumluca Anaokulu Öğrencileri kendilerine ayrılan bölümde ellerindeki malzemelerden Domates figürleri yaptı. Önceden kesilerek hazırlanmış domates figürüne Yüz şekli, ayak ve el yapıştırdılar.

Çocukların çalışmalarına Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin’de dahil oldu.

Başkan Çetinkaya çocuklarla tek tek ilgilendi ve onlarla yapıştırma yaptı. Başkan Çetinkaya, etkinlik sonunda çocuklara değişik hediyeler verdi. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımızın da fuar heyecanına ortak olmasını istediklerini belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Domatexpo Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarının yıllar boyunca devam etmesini istiyoruz. Olur da bir gün kesintiye uğrarsa bu çocuklarımız o günün büyükleri olabilirler. Onlar bugünkü heyecanı unutmayacaklar. Bu ve buna benzer etkinliklerde rol alarak ilçemizin gelişmesine yön verecekler. Bu yüzden çocuklarımıza daha çok önem veriyoruz. Onlarında bu heyecana ortak olmasını istedik” dedi.