Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ‘ Minik Eller Askerleri Isıtıyor’ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Mehmetçiklere ördükleri atkılar Elazığ Alacakaya İlçe komutanlığına ulaştı.

Elazığ Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ali ilhan” Askerlerimizin ihtiyaçları Türk silahlı kuvvetleri tarafından eksiksiz karşılanıyor. Atkıya ve bereye ihtiyaçları yoktur. Bu tarz hediyeler moral ve yaptıkları görevin ne kadar anlamlı ve kutsal olduğunu hissetmeleri açısından önemlidir. Çocukların ördükleri atkı ve yazdıkları mektuplar askerlerimizi duygulandırdı. Askerlerimize büyük moral verdi. Öğrencilerimize teşekkür ediyor ve sevgilerimizi gönderiyoruz “ dedi

Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Safiye Kahraman ve Sınıf Annesi Nahide Taşkıran,” Öğrencilerimiz ile sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek öğrencilerimizin yaşamış oldukları toplumsal konularda duyarlılık kazandırmak ve bu konularda aktif yer alma bilincini kazandırmayı amaçlıyoruz. Askerler ve rütbelilerden gelen fotoğraflar birkez daha gururlandırdı ve duygulandırdı. Kumluca jandarma komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir’e bu güzel projeye vesile olduğu için minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz “ dediler.
Haber: Hamide Koçubaba