Canlı yayınla bağlanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek halkı selamladı. Böcek, Köleoğlu'nun projelerinin altına imza attığını, kendisine ve Mustafa Köleoğlu'na destek istedi.

MEVCUT YÖNETİME SARI KART GÖSTERİLMELİ
'Gençlik gelecektir' diyen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Çiftçinin zor durumda olduğunu, ithal et, buğday, pamuk gibi ürünler ile üretiminin durdurulmaya çalışıldığını, hallerin kapatılmak istenildiğini ve dört buçuk yıl mevcut hükümetin ülkeyi yönetmeye devam edeceğini, uyarı niteliğinde mevcut yönetime bir sarı kart gösterilerek, ilçenin gençlere teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

KUMLUCA'YA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KAZANDIRAĞIZ

Slogan ve Bayraklar eşliğinde sahneye çıkan Millet İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu, "Biz proje lansmanı yaptıktan sonra apar topar bizim projelerimizin benzerlerini tanıttılar. Göreve geldiğimizde 41 Mahallemize 41 projemizi uygulayacağız. Her mahallemize özgü şenlikler yapacağız. Bu tür etkinliklerle ilçemize turizmi getireceğiz. Kumluca'ya çağ atlatacak organize sanayi bölgesini Hüsamettin Çetinkaya ve Meclis üyeleri engel olmuştur.

Beykonak ve Mavikentteki arsalar kimlere peşkeş çekildi. Hangi garibanın arsası bir takım oyunlarla bir meclis üyesine satıldı. Mavikent'te organize sanayi bölgesi yapılması planlanan arsalar şahibeli bir şekilde kimlere satıldı. Bu ilçenin kaderiyle oynandı. Biz göreve geldiğimizde organize sanayi bölgemizi ilçemize kazandırarak, Kumluca'yı ticarette çağ atlatacağız. Yörük göçünü göreve geldiğimizde, daha kapsamlı yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından meclis üyeleri tanıtıldı. Program sona erdi.