MİLLETVEKİLİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE BULUNDU
24 Haziran Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Antalya Milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan ve MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, teşekkür ziyareti için Kumluca İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Milletvekili Abdurrahman Başkan ve İl Başkanı Mustafa Aksoy’u İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve ilçe teşkilatı karşıladı.

MHP İlçe Binasında partilileriyle çay içen, sohbet eden heyet daha sonra Kumluca’dan ayrıldı.
24 Haziran seçimlerindeki onurlu duruşlarından dolayı MHP Kumluca İlçe Teşkilatına teşekkür eden İl Başkanı Mustafa Aksoy, gündemdeki konulardan önümüzdeki yerel seçimlere kadar birçok açıklamalarda bulundu.

Başkan Aksoy; “Milliyetçi Hareket Partisi tüm anket kuruluşlarını yanıltmış ve beklemedik bir başarıya imza atmıştır. Bunu siz ülküdaşlarımızın onurlu duruşu sayesinde başardık. Çünkü bu davanın mensupları ülkesine karşılıksız sahip çıkmaktadırlar. Her dönem MHP’nin önüne yanıltıcı uygulamalar, değişik partiler gibi engeller çıkartmışlardır. Bunlar yapılıyorsa bu parti bu ülkenin geleceği için çok önemli bir partidir. Bunu bildikleri için yapıyorlar. Bu ruh var olduğu sürece başaramayacaklar.

Bu dönemde yine bir parti ile MHP’nin önüne set koymaya, parçalamaya çalıştılar. Ama başaramadılar. Dün aynı masayı, aynı sofrayı paylaştığımız arkadaşlarımıza tekrar çağrıda bulunuyoruz. Kapımız hala açıktır. Girdiğiniz yanlış yoldan dönün. Ancak, Genel Başkanımıza, teşkilatlarımıza ve dava arkadaşlarımıza ağza alınmayacak hakaret ve iftirada bulunanlar hariçtir.

AK Parti ile yaptıkları Cumhur İttifakının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 2023 hatta 2024’e kadar olduğunu belirtildiğini söyleyen Başkan Mustafa Aksoy; “Önümüzdeki yerel seçimlerde de ittifakımız sürecektir. Biz önce devletimiz ve milletimiz sonra partimiz politikasını güden bir partiyiz. Bu millet üzerinde oynanan oyunlar son buluncaya kadar elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aksoy; “Hangi dine hangi millete sahip olursa olsun, partimiz tarafından çocuk istismarcılarına af yoktur. Genel Başkanımız da bu vicdan yoksunları için gereken açıklamayı yapmıştır. Hadım falan bilmeyiz. Milletin vicdanını ne rahatlatıyorsa onu yapmak zorundayız” dedi.

Cebinde dolmuş parası bile bulunmayan, ancak partimize hizmet etmek, flama asmak için parti teşkilatlarımıza gelen dava arkadaşlarımızı unutmayacağız diyen MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan; “Birilerinin bu teşkilat bitti dediği noktada yanımızda olan kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Partimizde önce onların sorunlarına çözülecek, onların menfaati ön planda tutulacak. Şu bir gerçek ki bugün bu davayı satıp gidenler, geçmişte partimizden en çok nemalananlardır. Teşkilatlarımızın en üst seviyelerinde görev alanlarımızdır. Partimizde kalanlarımız da hiç menfaat beklemeden devletine, milletine ve davasına sahip çıkanlarımızdır. Bu yüzden bu arkadaşlarımızı hiçbir zaman göz ardı edemeyiz” dedi.

Tarımla ilgili 2015 yılından beri çalışmalarının olduğunu belirten Vekil Başkan; “Gazipaşa’ndan, Kaş’a kadar özellikle örtü altı tarımda yabancı olduğum konu yok. Çünkü ben uzun yıllardan beri bu sektörde çalışıyorum. Projelerimiz hazır, çok güzel çalışmalar yapacağız. Sürekli çiftçilerimizle irtibat içinde olacağız. Gönlünüz rahat olsun. Güzel çalışmalar yapacağız” dedi.