Türkiye'nin en büyük halk festivali olan 20.Tarım ve Seracılık Festivaline, Özel Medikum hastanesi sağlık alanında büyük destek verdi.

Batı Antalya'nın ilk özel hastanesi olan Medikum Hastanesi festival boyunca ambulans ve sağlık hizmeti vererek duyarlılığını gösterdi.

Katılımın yoğun olduğu Türkiye'nin en büyük halk festivaline ve güreşine sponsor olan Medikum Hastanesi yönetim kurulu adına Dr. Galip Öztekin geçtiğimiz yıl 150 bin lira ihale bedeliyle güreş ağası olmuştu.

Festival boyunca ambulans ve sağlık hizmeti sağlayan Özel Medikum Hastanesi Güreşte dereceye giren pehlivanlara check-up ve çeşitli hediyeler verdi.

Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, “Özel Medikum Hastanesi olarak Kumluca ve bölge insanına sağlık hizmeti vermek için bir yola çıktık. Geçtiğimiz yılki güreşlerde yönetim kurulumuz olarak güreşlerimize destek amacıyla güreş ağalığını aldık. Bu yıl ve gelecek yıllarda da yine Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı ilçelerimizde yapılacak her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerde destek vermeye devam edeceğiz” dedi

Haber: Hamide Koçubaba