Kumluca Merkez Mahallede Özel Mavi Dünya Kreş ve Gündüz Bakımevi Kumluca halkının hizmete girdi.

KALİTELİ HİZMET, DENEYİMLİ SEÇKİN KADRO
Kumluca’da 630 metre kare alana sahip iki kattan oluşan binaya sahip Özel Mavi Dünyalar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 2-6 yaş grubu çocukların bakımı, tam gün ve yarım gün bakım hizmetinin yanında, hafta sonu çalışan anne – babalar için Cumartesi bakım hizmet veriliyor.

Eğitimci ve deneyimli kadrolar ile uzman bir psikoloğun görev aldığı Özel Mavi Dünyalar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde her hafta sonu düzenlenen farklı organizasyonlarla çocuklar eğlenceli ve öğretici dakikalar yaşıyor.

Özel Mavi Dünyalar Kreş ve Gündüz Bakımevi bahçesinde düzenlenen açılış programına Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, Kumluca Belediyesi eski Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, partililer, kurum müdürleri ve öğrenci yakınları katıldı.

AİLELERİN GÜVENİLİR İKİNCİ ADRESİ OLACAĞIZ
Kreşte velilere yönelik eğitimden, bahçe etkinliğine, Evcil hayvanların beslenmesinden gezilere kadar oldukça renkli ve eğitimsel çalışmalara hedeflenirken, Kurucu Psikolog Cüneyt Karaçoban, “En değerli varlığınızı çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir kurumu yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

ÖZGÜVENİ YÜKSEK ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ
Kurucu Psikolog Cüneyt Karaçoban, “Mavi Dünyalar Kreş ve Anaokulumuzda 24-72 aya kadar çocuklarımıza sabah 8.00 akşam 18.00'a hizmet vermektedir. Hedefimiz bilişsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın, ve ileri görüşlü bireyler yetiştirmektir. Montesori eğitim modelini benimseyen kreş ve anaokulumuzda drama, temel ingilizce, tiyatro, yoga, masal terapisi, oyun terapisi hizmeti verilmektedir. Kreşimizde yeşil alan çim yeşillik oyun salonu, yemek salonu, mutfak, müdür odası, öğretmen odası her odada ayrı tuvaletler ve her yönden güneş görebilen bir binaya sahibiz. Şimdi Kumluca'da ve tüm Bölge’de yaşayan ve ilgili tüm ailelerimizi bizimle tanışmaya ve görüşmeye davet ediyoruz. Ayrıca, kreşimiz çalışan annelere devlet desteğini kapsamaktadır" dedi.

KUMLUCA'YA HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Kumluca'da böylesine anlamlı bir kreş ve gündüz bakımevinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Kapalı ve açık alanları ile çocuklarımızın koşup oynayabileceği, ilk öğrenimlerini yapacağı kreşlerimizi önemsiyoruz. Kumluca'mıza yatırım yapan emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar ve kurdele kesim töreninin ardından davetliler Kurucu Psikolog Cüneyt Karaçoban önderliğinde Mavi Dünyalar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin sınıflarını ve sosyal hizmet alanlarını gezerek bilgiler aldılar.