Bars Fide Tesislerinde gerçekleşen teşekkür ziyaretinde KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Parçaoğlu, İbrahim Uğur Çakır, Muharrem Şahin ve Genel Sekreter Mesut Bakar firma sahipleri Feyzullah Bars, Ayhan Bars ve Aydın Bars kardeşler ile görüştü.

Bars Fide, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni"nde Tarım ve Hayvancılık alanında Türkiye genelinde en çok ilave istihdam sağlayan üçüncü firma olarak ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan almıştı.

Bars Fidenin başarısının bölge ekonomisinin gücünü yansıttığını belirten KUTSO Başkanı Günay, “Bölgemizin örtüaltı sebze üretiminde dünyada hatırı sayılır bir gücü olduğunu her seferinde hatırlatıyor, çiftçimizin ve sektör paydaşlarının desteklenmesi gerektiğini söylüyoruz. Bars Fide firmamızın yarattığı istihdam ile ülkemizde ilk üçe girmesi bölgemizde tarım sektöründe hizmet veren firmalarımızın ne kadar büyük ve güçlü olduğunu göstermektedir.

Feyzullah, Ayhan ve Aydın Bars Kumluca ve bölgemiz adına büyük bir başarı sağladır. Sağladıkları istihdam ile binlerce kişiye ekmek kapısı olmuşlardır. Yakalanan bu başarı sektörde hizmet veren diğer firmalarımız için güzel bir örnek teşkil etmektedir. Kendilerinin Batı Antalya iş camiası adına Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bars Fide sahiplerinden Aydın Bars, amaçlarının ödül ya da övgü almak olmadığını söylerek şunları dedi; ”Bizler zor şartlarda üretim yapan çiftçimize kaliteli ve sağlıklı fide sağlamak için bu işe başladık. Tüm üretimimiz boyunca makineleşme yerine insan unsuruna öncelik verdik. Geldiğimiz noktada ülkemizin dört bir köşesine ve yurt dışına fide gönderiyoruz. Bu başarıda bizlerin kadar özveri ile çalışan personelimizin de payı var. Aldığımız bu ödül bugüne kadar yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu bizlere gösterdi. Ziyaretleri için son dönemde bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşu haline gelen ve ilçemize güzel bir hizmet binası kazandıran Ticaret Odası ve değerli yönetimine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca başarımızla onurlanan, bizzat ya da telefonla bizleri tebrik eden herkese teşekkür ederim”.

Ziyaretin ardından KUTSO Başkanı Murat H. Günay tarafından Bars Fide’ye teşekkür plaketi takdim edildi.