KUTSO Kumluca Merkez Ofisinde düzenlenen panele konuşmacı olarak Vodafone dijital Tarım Müdürü Kadir Bozca,PSL Elektronik Ceo’su Cengiz Şentürk, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Bayram Çevik, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat FakültesiDoç. Dr. Ali Kemal Birgücü, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü katıldı.

Panel açılışında konuşan KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, şöyle dedi; Dünyada değişen şartlar ve gelişen ekonomi karşısında tarımda yeni üretim yöntemlerinin anlatılacağı bu önemli toplantı için konuşmacılarımıza teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki bölgemiz üreticisi için bu kadar önemli bir organizasyona daha çok katılım olsun. Fakat gelişen şartlar buna el vermedi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nden Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü’nün moderatörlüğünü yaptığı panelde Tarım 4.0, zararlılarla mücadelede yeni yöntemler, modern üretim teknikleri gibi konular anlatıldı. Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü, KUTSO ve ISUBÜ ortaklığı ile Batı Antalya’yı “Tarımın Silikon Vadisi” haline getirmeyi amaçladıklarını. Bu amaçla KUTSO ile birlikte birçok önemli projeye başladıklarını belirterek Başkan Murat Günay’a vizyoner ve gayretli çalışmaları için teşekkür ettiklerini belirtti.