Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar'ın düzenlediği gecede bağışlanan kurbanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Sebile Şavkar ve eşi Murat Can Şavkar ile Eski Camii Muhtarı İbrahim Songur tek tek ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek, kurban bağışlarını ulaştırdılar. Kurban bağışlarının yaklaşık 85 aileye ulaştırıldığı öğrenildi.

Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar. “Bugün bir çok büyüğümün evini ziyaret ettik. Çok tuhaf değil mi? Hangimiz onların kaldığı evde yaşayabiliriz? Dışarı 40 derecenin üstünde evlerde ne vantilatör ne klima vardı. Şimdi size soruyorum kaçınız yaşayabilir, böyle evlerde ve düşünün bir çok ev naylon ile çevrili ve bir şeyler bırakmak istiyorsun benim buzdolabım yok bozulur diyorlar hangimizin evinde buzdolabı yok? Sadece flaşlar patlarlarken birlik beraberliği gösterip, daha sonra iş bittikten sonra dönüp baktığınız da kimse kimseyi tanımıyor. Bu dünya kime kaldı ki bize kalsın? Elinizi vicdanınıza koyun ve yapılanlara taş koymak yerine, birlik beraberlikle yapılsın.
Ve ben gerçekten her gün çok güzel insanlarla tanışıyorum. Yeni hikayeler ekliyorum anı defterime. Sizler de güzel anılar ekleyebilirsiniz. Bu yolda katkıda bulunan herkesten ALLAH RAZI olsun” dedi.