Kuruluşuna dayanan üretimi destekleme misyonu doğrultusunda her zaman esnaf, çiftçi, işletme ve KOBİ’lerin yanında yer alan Şekerbank, 12 yıldır hizmet verdiği Kumluca’da düzenlediği iftar davetinde bölgenin çiftçi ve yerel yöneticileri ile bir araya geldi. 
Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal, Şekerbank Kumluca Şube Müdürü Mustafa Emin Gökçe ve şube çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetine Kumluca Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Başkanları ve Kumlucalı çiftçiler katıldı.

Ahmet Çapançatal: “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında köklü uzmanlığımız bulunuyor”

Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Çapançatal iftarda yaptığı konuşmada, Şekerbank’ın yüzde 70’i Anadolu’da bulunan, 71 il ile 100’e yakın merkez dışı ilçeye yayılmış köklü şube ağı ile üretenleri desteklediklerini ifade ederek, “KOBİ, esnaf ve tarım bankacılığında, birkaç nesildir hizmet verdiğimiz yaygın bir müşteri tabanımız ve köklü uzmanlığımız bulunuyor. Kuruluşumuzdan bugüne, tam 65 yıldır olduğu gibi bundan sonra da iyi ve kötü günde müşterilerimizin yanında yer alıp, Kumlucalı müşterimize işlerinin büyümesi ve daha çok üretmeleri için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.