Kumluca’da faaliyet gösteren Bars Fide Tesisleri İstihdam Seferberliği kampanyası çerçevesinde Tarım ve Hayvancılık alanında ülkemizde en çok “ilave istihdam” sağlayan 3. firma oldu

Bars Fide Tesisleri Sahiplerinden Aydın Bars ödülünü Ankara’da düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı “İstihdam Şurası” Toplantısında Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Arif Yavuzer tesis sahipleri Feyzullah, Ayhan ve Aydın Bars Kardeşleri ziyaret etti. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “İnsanlarımıza iş kapısı açmak kaydıyla istihdam oluşturdunuz. İş arayanlara sağladığınız iş kapısı sayesinde ekonomimize katkı sağladınız. Ülkemizin kalkınmasına destek oldunuz. Bundan sonraki iş hayatınızda başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Kumluca halkı adına Bars Kardeşlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bars Kardeşlerin en küçüğü Aydın Bars ise; “Bars Fide Tesisleri olarak önce halkımıza ve ülkemize nasıl faydalı olabileceğimizi düşünüyoruz. Sonra işimizi en iyi yapmaya, hataların en asgariye düşmesini hedefliyoruz. Amacımız ödül almak olmuyor. Bunu da Ankara’ya törene giderken anladım. Çünkü biz normal bir toplantıya gider gibi gittik. Gittiğimizde muazzam bir törenle karşılaştık. O törende yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu anladım. Bundan sonra işimize daha sıkı sarılacağız. Halkımıza ve özelliklede tarım sektörüne daha fazla nasıl faydalı olacağımızın hesabını yapacağız” dedi.