Kumluca Halk Eğitim Müdürlüğü adına tekvando sporu yapan minik tekvandocular, Antalya'da düzenlenen 23 Nisan minikler tekvando turnuvasında büyük başarı elde etti. İl genelinde çeşitli kategorilerde yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuvada kıran kırana mücadeleler yapıldı.

Tekvando antrenörü Ayşe Bayrak Güven, kısıtlı imkanlarla zor şartla altında hazırlanıp ferdi olarak katıldıkları turnuvada sporcularının elde ettikleri başarıdan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

Turnuvada 37 kiloda Merve Akçayöz birinci, 30 kiloda Alper Kır üçüncü, 50 kiloda Toprak Yılmaz ve Ayşenaz Güner'in üçüncülük elde ettiklerini ifade eden Güven, “Turnuvada güçlü rakiplerine karşı 10 sporcumuzdan 4 tanesi madalya elde etti. Tekvando ferdi bir spor, başarının olması için her zaman destek verilmesi gerekiyor. Ben bugüne kadar bana ve sporcularıma destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki zamanlarda daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağız.” dedi.

Güven, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına tekvando sporu yapan yaklaşık 50 sporcudan turnuvaya 10 sporcuyla katıldıklarını, bundan sonraki süreçte başka turnuvalara daha fazla sporcuyla katılarak başarılarını daha yükseklere çıkarmak için mücadele edeceklerini bildirdi.