Anfaş-Antalya Expo Center’da 44 kişinin mücadele ettiği en kalabalık ve zor siklette Genç Erkekler atletik Fizik Şampiyonasında Genç erkekler atletik fizik kategorisinde 8. oldu.
Spor Bilimleri Öğrencisi Halil Can Dalgıç, " Elimizdeki imkanlar dahilinde elimden geleni yaptım. Ama final için yeterli olmadı. Gayret ve azimle hazırlandım. Ailem ve yakınlarımın desteği her zaman motivasyonumu artırdı. Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında hazırlıklarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için sponsor desteği bekliyorum " dedi.
Kumluca'ya spor dalında bir değer kazandırmak istediğini söyleyen Halil Can Dalgıç , " Amacımı başarmak için Fitness Genç Erkekler Atletik Fizik Şampiyonasında başarılı olup İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için sponsor desteği bekliyorum.Üzerimde en büyük emeğe sahip olan aileme ve hocama bu süreçte desteği çok oldu. Gönül isterdi ki finale kalayım ama olmadı. Beni yarışmada destekleyen izlemeye gelen,duasını esirgemeyen,arayan soran herkese teşekkür ederim " dedi.

Haber: Hamide Koçubaba