8-9 Aralık tarihlerinde Cumhuriyetin kuruluşunun 95. Yıldönümü anısına Alanya’da düzenlenen Voy Muzyn Tai bölge şampiyonasında Kumlucalı gençler ilçeye bir altın, iki gümüş madalya getirdi.

Kumluca Dinamik Spor Kulübü Derneği adına yarışan sporculardan Kumluca'ya üç defa birincilik kazandıran Emre Can Altın madalya alarak Birinci, Enes Malik Topçu ve Muhammed Kaya Gümüş ikinci olarak Gümüş madalyayı Kumluca'ya getirdi.

Kumluca Dinamik Spor Kulübü Derneği Başkanı Antrenör Memduh Çeltik, “Avrupa ve Türkiye'de şampiyon yetiştiriyoruz. Eğitimlerimizi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri BİL Kolejinde devam ediyor. BİL koleji bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyorum. Küçük çocuklara ve gençlere sağlıklı ve zinde kalmaları ve günün stresini atmaları için savunma sporu yaptırıyoruz. Oyun ve eğlence ortamında yetiştirerek sporu sevdiriyoruz. Voy Muzyn Tai ve Kick Boks dallarında eğitim veriyoruz. Aileler ve çocuklar tarafından tercih edilmektedir. Böyle başarılı bir organizasyondan dolayı katkıda bulunan hakem ve antrenörlere teşekkür ederim” dedi.