ÇELENK KOYMA TÖRENİ...
Kumluca’da Öğretmenler Günü sabah saat 09.00 da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Büstüne İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Seyran tarafından çelenk konulması ile başladı.

Ardından Özel Sınav Kolejinde düzenlenen törene geçildi. Buradaki törenlere Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, CHP İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Seyran, daire amirleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

SINAV KOLEJİ’NDE PROGRAM YAPILDI
Törende günün anlam ve önemini Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Seyran yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Daha sonra göreve yeni başlamış stajyer öğretmenlerin yemin töreni yapıldı.
Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve Sınav Koleji Öğretmenlerinin oluşturduğu koronun verdiği konser ile tören sona erdi.

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÇETİNKAYA’YA ZİYARET
Sabah saat 09 30 da Kumluca Bil Koleji Öğrenci ve Öğretmenleri Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

ÇETİNKAYA’DAN, KUMBEK ÖĞRETMENLERİNE ZİYARET
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’da Kumluca Belediyesi Eğitim Kurumları KUMBEK’i ziyaret ederek burada görev yapan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.