Kesin ol­ma­yan so­nuç­la­ra göre, Mus­ta­fa Kö­le­oğ­lu 22 bin 128, AK Parti adayı Hü­sa­met­tin Çe­tin­ka­ya 19 bin 610, BBP adayı Uğur Ay 783, Saadet Partisi 260 oy aldı.

Kö­le­oğ­lu'nun öz­geç­mi­şi

1976 yı­lın­da Kum­lu­ca'da doğdu. ilk orta ve lise öğ­re­ni­mi­ni Kum­lu­ca da ta­mam­la­dık­tan sonra, İstan­bul Mal­te­pe Üni­ver­si­te­si Hukuk Fa­kül­te­si­ni ka­zan­dı ancak okula devam ede­me­di. Mali mü­şa­vir ofi­sin­de ça­lış­tı ve Es­ki­şe­hir Ana­do­lu Üni­ver­si­te'nin İkti­sat Bö­lü­mü'nden mezun oldu.

Üst düzey yö­ne­ti­ci ola­rak görev yaptı ve eko­no­mi da­nış­ma­nı­dır. Ay­rı­ca, TOBB An­tal­ya Genç Gi­ri­şim­ci İş Adam­la­rı Yö­ne­ti­ci­si, ATSO 40.​Grup Üye­li­ği, ANSAD Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı, Al­tın­por­ta­kal Ltd. Şti. Genel Mü­dür­lü­ğü gibi gö­rev­ler­de bu­lun­du.

1996 Kum­lu­ca Genç­lik Kol­la­rın­da si­ya­se­te girdi ve 1999 Kon­ya­al­tı Genç­lik Kol­la­rın­da devam etti. 2004 yı­lın­da An­tal­ya Genç­lik Kol­la­rı İl Baş­kan­lı­ğı­nı ye­ri­ne ge­tir­di. Ar­dın­dan, yerel ve genel seçim ko­mi­te­le­rin­de çe­şit­li gö­rev­ler aldı. 2014-2018 yı­lları arasında CHP An­tal­ya İl Baş­kan Yar­dım­cı­lı­ğı yaptı.