Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iftarını Kumlucalı hemşerileri ile birlikte yaptı. Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Türel’e ilgi yoğun oldu. Türel, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Türel, “Müslüman dünyanın öncüsü ve lideri olarak Filistin’den Suriye’ye, Arakan’dan Somali’ye kadar mazlum halkların haklarını ve hukukunu savunmayı görev olarak gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’yi büyük bir güce dönüştürmenin mücadelesini veriyoruz” dedi.

VIZ GELİR TIRIS GİDERSİNİZ
Başkan Türel, Gezi olayları, 17-25 Aralık olayları ile bağımsız ve lider bir Türkiye’yi dizlerinin üzerinde çökertmek isteyip başaramayanların ardından 15 Temmuz darbe teşebbüsüne başvurduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletin darbecilerin karşısında dimdik durduğunu anlatan Türel “Şimdi bir başka düzenbazlıkla Türkiye’yi esir alacaklarını sanıyorlar. Ekonominin dinamikleriyle, döviz kuruyla, dolarla, avroyla oynayarak büyüyen ve gelişen Türkiye’yi istikrarsızlıkla terbiye edeceklerini sanıyorlar. Biz de inanç ve milletin desteği oldukça vız gelirsiniz, tırıs gidersiniz. İşte görüyorsunuz seçim arifesinde parlatılan döviz kuru oyununu da bozduk ve hamdolsun” şeklinde konuştu.

TAKOZ SİYASETİ
Dünyanın en gelişmiş 20 ülkesi arasında en büyük büyüme oranının Türkiye’de olduğunu belirten Başkan Türel, “Sadece ülkemizi değil Antalya ve gözbebeğimiz Kumluca’mızı adeta bir hizmet terminaline dönüştürüyoruz. Antalya’da yatırım hizmet ve vizyon projeler bitmiyor. Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da projeleriniz hususunda yeni açılım yapmak istediğimizde engel çıkarmak isteyenler var. Bu takoz siyaseti her yerde çok net görüyoruz. Yapıcı eleştirilerin bize yol göstermesini bekliyoruz maalesef bundan Antalya’da uzak, Türkiye’de uzak” ifadelerini kullandı.

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN
Kumluca’da hizmetlerin bereketle geldiğini anlatan Başkan Türel “Beykonak sahil tesisleri denize sıfır mükemmel bir proje oldu. Karagöl yaylasında 100 senelik su sorununu çözdük. Mezbahasından, içme suyu projelerine kadar birçok hizmet yapıyoruz. Karağaç içme suyu projesinden 13 mahalle faydalanıyor, 50 milyon TL’lik projeden bahsediyoruz. Yenicepınar içme suyu 70’li yıllardan bu yana sorun. Hamt olsun başladı bitti. Bu hizmetler sizlerin sayesinde oluyor. Bize güç vermeye devam edin” diye konuştu.