Geçtiğimiz yıl Aralık ayında hizmet vermeye başlayan Özel Medikum Hastanesi, son altı ay içerisinde gerçekleştirdiği mikro cerrahi operasyonlarıyla büyük başarılara imza atıyor.

Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin, hastane olarak bölge halkına hizmet veriyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını, ilk açıldıkları günden bu yana her geçen gün hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi.

Hastane bünyesinde 25'den fazla uzman hekim bulunduğunu ifade eden Öztekin, “Bizim tek amacımız Batı Antalya bölgesinde yaşayan insanlara hak ettikleri kaliteli, güzel sağlık hizmeti verebilmek. Bu konuda hastanemizi teknolojik tüm imkanlarını, uzman hekim kadromuzu her geçen gün arttırıyoruz. Açıldığımız günden bu yana hekimlerimizin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar gurur kaynağımız. Özellikle de el sinir yaralanmalarındaki mikro cerrahi operasyonları konusunda, uzuv kayıplarına önleme adına Kumluca'nın yanı sıra Antalya merkez, Finike, Demre, Kaş ve Manavgat gibi başka ilçelerden hasta kabulü yapmamız, verdiğimiz hizmetlerin kalitesinin en güzel göstergesidir.” dedi.

Başarıyla gerçekleşen vakalar arasında en fazla iş ve trafik kazaları sonucu el ve ayak yaralanmaları sonucu ortaya çıkan mikro cerrahi müdahalelerinin geldiğini kaydeden Öztekin, ilerleyen zamanlarda uzman hekim kadrosunu genişleterek bölge insanına daha güzel ve eksiksiz hizmetler vermeyi planladıklarını bildirdi.

Özel Medikum Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Balkarlı da hastane olarak son altı ay içinde yaklaşık 30 mikro cerrahi gerektiren vakaya müdahale ederek, bu hasatların uzuv kayıplarını önlediklerini ve vakaların çoğunun Antalya merkez ve diğer ilçelerden geldiğini söyledi.

Hastaların uzuv kayıplarını önlemek için yapılan mikro cerrahi müdahalelerinin genelde travmalar sonucu ortaya çıktığına vurgu yapan Balkarlı, “Bu gibi durumlarda zaman çok önemlidir ve başarımızı arttıran en önemli unsurlar arasındadır. Bugüne kadar hastanemizde gerçekleştirdiğimiz operasyonlar sonunda hastalarımız herhangi bir olumsuzluk yaşamadı. Bunda da en büyük pay, vakaların kısa sürede hastanemize gelmesinin sağlanmasının yanında hastane temel altyapısının zenginliği ve eğitimli ekibinin rolü büyüktür.” diye konuştu.