Kumluca Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş Gödene Caddesini takip ederek, Cumhuriyet Mahallesi Dövüş Kayrağı Mevkiinde bulunan Havva- Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi Bahçesinde son buldu.

Yürüyüşe Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri yürüyüş ekibini mahalle girişinde davul zurna ile karşıladı. Yaklaşık 4.5 Kilometre yol kat eden yürüyüşçülere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.

Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yürüyüş ekibine kahvaltı hazırlayan Cumhuriyet Mahallesi kadınlarıyla birlikte yöresel bir yiyecek olan pişi pişirdi ve ikramları hazırlayan tüm kadınlara bayrak hediye etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “3 yıldan beri ayrı ayrı mahallemize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yürüyüş düzenliyoruz. Bu yıl Cumhuriyet Meydanımızdan yola çıktık. Yaklaşık 4,5 Kilometre yürüdükten sonra Cumhuriyet Mahallemize geldik. Cumhuriyet Mahalle sakinlerine yaptıkları ikram ve gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da her ay, ayrı bir mahallemize keşif yürüyüşleri yapacağız” dedi.