Kumluca’lı gençlerin oluşturduğu, Dağ Bisikletçileri Grubu tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliğe Kumluca Belediyesi de destek verecek. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bisikletçi grubun çalışmalarını izledi.

Gençlerin Dağ Bisikleti Yarışları konusunda belediyeden bir talebi olduğunu, bu talep karşısında gençlere destek olmak için belediye olarak hazır olduklarını belirten Başkan Çetinkaya; “İlçemizde Dağ Bisikleti Sporu olarak herhangi bir etkinliğimiz yoktu. Gençlerimizin bu alanda talebi oldu. Çalıştıkları alana geldik. İnceledik. Çalıştıkları alan yarışmak için güzel. Ancak izleyici açısından uygun değil. Dağ Bisikleti Sporu yapan gençlerimiz ve izleyicileri için uygun bir yer bulacağız” dedi.

Bisikletçi Grubun Temsilcisi Cevher Yazıcı ise; “Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya çalışma alanımızı gelip gördü. İlgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz başkanımızdan izleyici toplayabilme açısından şehre yakın bir yer istiyoruz. Başkanım uygun bir alan bulun destek verelim dedi. Başkanımıza yapacağı katkılardan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz” dedi.