Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Kumluca Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 19 Şubat 2020 Çarşamba Günü Saat 10.30 ve 13.30 saatleri’nde iki oturumlu olarak Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda Kumluca, Finike, Kaş, Demre, Elmalı İlçesindeki Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürleri ile Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim Kurumlarında görevli Rehber Öğretmenler ile Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerinin katılımlarıyla “Batı Antalya Rehber Öğretmenleri ve Özel Eğitim Sınıf Öğretmenleri Toplantısı” yapılmışdı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Antalya’nın batısında yer alan 5 ilçenin katılımıyla gerçekleşen bu programa Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtmiş olup tüm katılımcılara Müdürlüğümüz bünyesindeki rehberlik ve özel eğitim faaliyetleri hakkında özet bilgiler verdi.

Toplantıda Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Utku Beyazıt tarafından da katılımcılara “Çocuklarda Cinsel Gelişim” konusunda seminer verildi.

Seminerin ardından Kumluca RAM Müdürü Murat Kavlak tarafından toplantının gündem maddeleri okunarak Rehberlik Araştırma Merkezinin bu yıl itibariyle yürütmekte olduğu çalışmalardan bahsetmiş 2019-2020 öğretim yılının ikinci dönemi itibariyle, okullarda yaşanan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri konusunda fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.