Kumluca Şehir Stadında heyecanlı ve coşkulu geçen yarışlarda öğrencilerin birbirleri ile olan rekabetleri görülmeye değerdi. Koşu, Gülle Atma, Uzun Atlama branşlarında yapılan müsabakalarda genç atletlerimiz birbiriyle yarışırken, aynı zamanda kendi güç ve yeteneklerinin sınırlarını tanıyarak bunları geliştirmeye çalıştırdılar.

Kumluca Gençlik Spor Müdürlüğü ve Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği Atletizm Şenliği Kumluca Şehir Stadında ilçe genelindeki okulların katılımıyla gerçekleştirildi Yaklaşık 90 Öğrenci katıldı.

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol KOCA 100. Yılı kutlanacak 19 Mayıs Gençlik Haftasının önemine vurgu yaptı. Bu yıl 100. Yıla özel görkemli bir tören yapılacağının altını çizen Koca Atletizm Şenliğin Koordinatörlüğünü yapan Kumluca Spor Lisesine teşekkür etti.

Atletizm Şenliklerine Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, , İlçe Şube Müdürü Habip İlaslan , Spor Lisesi müdürü Sülayman Özcan katıldı. 5 kategoride yapılan yarışlarda dereceye giren öğrencilere Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol KOCA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, , İlçe Şube Müdürü Habip İlaslan tarafından katılım belgeleri verildi.