MD Fulla 1998’de Musa Dengiz tarafından Ankara’da kurulmuş, bugün Türkiye genelinde 70 mağazalar zincirine ulaştığı öğrenildi. Kumluca Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesinde açılan Giyim Moda Markası MD Fulla Mağazalar zincirinin 56. şubesi, Cuma günü yapılan törenle hizmete girdi.

Açılış törenine CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Uluşar ve Selahattin Kelleci, CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, Fulla Kumluca Şubesi sahibi Adem Arıcı ve çok sayıda davetli katıldı. İş yerinin hayırlı olmasını dileyen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, "Kumluca’mıza katkı ve istihdam sağlayan iş yerimiz hayırlı olsun. Yeni bir iş yeri kazandırarak Fulla ürünlerini Kumluca halkına sunan, mağaza sahiplerine Allah iş karşılığı versin. Kumluca’mıza hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri işyerine gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. MD Fulla Giyim Mağazası Kumluca Şubesi 2 kattan oluşuyor. Mağazada, kadın, çocuk, erkek, anne-bebek, büyük beden olmak üzere giyim, kuşama dair ne ararsanız bulabiliyorsunuz.

MD Fulla Mağazaları Manavgat ve Serik Şubelerinin de sahibi olan Adem Arıcı, Kumluca'ya bu iş yerini kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Adem Arıcı, Mağazalarının kaliteli ve hesaplı alış verişin en önemli adı olduğunu belirterek; "Bol çeşit ürünlerimizle fabrikadan halka aracısız olarak sunduğumuz mağazamızın Kumluca'mıza hayırlı olmasını diliyorum. 15 Personelimiz 630 m2 alana sahip iki katlı iş yerimizde çeşitli indirimlerin yanı sıra Pazar gününe kadar etiketin yarısı kampanyamız devam edecek. Manavgat ve Serik'ten sonra Kumlucalı hemşerilerimize de hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi. Törenin ardından davetlilere aşure ikram edildi.