Ziyaretlerine ilk olarak Kumluca Ziraat Odası ile başlayan Kumluca Belediyespor yönetim kurulu, Ziraat Odası Başkanı Tevfik Hidayet Kökçe'ye maske, kaşkol, forma ve minyatür kıspet hediye etti. Başkan Kökçe, “ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz, biz Kumluca Belediyespor’un başarısı için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Minyatür Kıspet hediyeniz için ayrıyeten teşekkür ederim, kıspet yağsız olmaz yağıda bizden olsun" dedi. Kumluca Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Okur, "ilgi, alaka ve destek sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Birlikte Kumluca'mız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazırız" dedi.

Daha sonra Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretlerine devam eden Kumluca Belediyespor Yönetim Kurulunu, KUTSO binasında Başkan H. Murat Günay, Meclis Başkanı Fahri Özen ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Hoş sohbet ve fikir alış verişi şeklinde samimi bir ortam da geçen ziyarette Başkan H. Murat Günay, "Kumluca Belediyespor her zaman en iyi yerlerde olmalıdır. Yarıştığı tüm branşlarda başarılı olmak zorundadır. Böyle olması için hepimiz elini taşın altına koymalıyız" dedi. Kumluca Belediye Spor Kulübü başkanı Ali Okur ise, "bizde aynı düşünüyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Amacımız Kumluca'nın adını daha iyi ve daha çok duyurabilmek, destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum" dedi. Kumluca Belediyespor Yönetim Kurulu KUTSO Ekibine Maske, Kaşkol, Forma ve minyatür kıspet hediye etti.

Son olarak Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş'ı makamında ziyaret eden Kumluca Belediye Spor Kulübü yönetimi, fikir alış verişinde bulunup karşılıklı destek sözü verdiler. Başkan Ali Okur, günün anısına Fatih Durdaş'a kaşkol, forma ve Minyatür kıspet hediye etti.