SOSYAL DAYANIŞMA GECESİNDEKİ TÜM GELİRLER KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE VERİLECEK.

Kumluca'da Büyükşehir Belediyesi Beykonak Mesire Alanında sosyal dayanışma gecesi düzenlendi. Sosyal Dayanışma Gecesine, Kumluca Belediye Başkan Vekili Av. Ayhan Aytekin, CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Zafer Çetin, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri İsmail Başar ve Erhan Durdaş, Mahalle Muhtarları ve hayırseverler katıldı.

Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar'ın düzenlediği gecede Sunucu Ali Elgün esprileriyle misafirleri eğlendirirken, Grup Ahenk Müzik Grubu konseri izleyenleri coşturdu. Halk Oyunu gösterisi büyük alkış aldı. Gecede ayrıca çeşitli hediyelerin olduğu çekiliş düzenlendi. Çekiliş talihleri ödülleri ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

Daha sonra sanatçıların geceye bağışladığı tablolar için müzayede yapıldı. CHP'li meclis üyesi İsmail Başar ve İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan önerisi ile tüm protokol üyelerinden bir kurban bağışı yapıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Sosyal Dayanışma Proje Gönüllüsü Sebile Şavkar, "Bu özel gecenin gerçekleşmesi adına, bana en büyük desteği başta sevgili eşim Muratcan Şavkar, Haydar Özdemir, Levent Kaya ve Sinan Çeviren vermiştir. Haydar ve Levent ağabeyim diyorum bana abi yokluğunu hissettirmediler. Gerçekten kapılarını çaldığımda beni hiç tanımıyor, bilmiyorlardı. 
Onlara, ben sosyal dayanışma gönüllüsü olarak bir yola çıktım. Benim desteğe ihtiyacım var kimsenin kapısına gidip birinin şu ihtiyacı var demek istemiyorum. dedim. Bana koşulsuz yardımcı oldular" dedi

Üniversite de okurken Kurban Bayramında yaşadığı bir olaydan dolayı bu yolu çıktığını vurgulayan Sebile Şavkar sözlerini söyle sürdürdü:
"Başımdan geçen küçük bir olayı anlatmak istiyorum. Üniversite yıllarımda hem okuyup, hem de aynı zamanda çalışıyordum ve Kurban Bayramı Tatilinde eve gidememiştim. İş çıkışı hevesle eve doğru gidiyorum, herkes mangal yakıyor, ama kimse sofrasına davet etmedi ve ağlayarak annem babamı aradım onlar da kalkıp geldiler bana mangal yaktılar ve o gün kendime söz verdim ileride maddi olarak imkânım olursa, yaşadığım bu travmayı hiç bir aile ve çocuk yaşamayacak diye kendime söz verdim. Onlara bu başımdan geçeni anlattım, onlarda beni hiç tanımamalarına rağmen ‘sen bizim kardeşimizsin, bizde senin ağabeyiniz işte mekân yap burada ne yapmak istiyorsan’ dediler. Ailelere, özellikle çocuklara hep beraber destek olalım dediler. Bu yüzden bu gecenin mimarı ben değil Haydar ağabeyim ve Levent ağabeyimdir. Burada sizlerin huzurunda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sinan Çeviren bu etkinliğin başından sonuna kadar her anında yanımdaydı. Bu geceyi yapmak gerçekten kolay olmadı, çok zorluklar çektik ve bana hep dediği gibi bir kapı kapanır, bir kapı açılır ki şuan buradayız. Burada benim gibi bu etkinliği anlattığımda gönüllü olan Ali Elgün, Grup Ahenk, Su Eda Özdemir, Ramazan Turan ve ekibine, podyumda, Işıkta, seste destek veren Ersan Galin (07organizasyon ) ve Hayat Organizasyon sahibine çok teşekkür ederim.

Birde görünmeyen kahramanlarımız var onların isimlerini de zikretmek isterim.

Çakır zade sahibi Muhammet Çakıroğlu, Seçil Günay Atasoy, Günnür Yılmaz, Medine Çetin, Rojda Tekin, Esra Vildan Özkan, Doğan Butik İlyas Doğan, Mustafa Erdinç, Ramazan Akyürek, Oğuzhan Oruç, 
Emre Dinç, Ziya Aydemir, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na, muhtarlarıma ve isimsiz kahramanlar hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ederim…"

Gecenin sonunda etkinliğe destek veren kişilere plaket verildi.