Tema Vakfı, doğanın yeşil kalması ve doğal varlıkların zarar görmeden gelecek nesillere taşınması için çalışmalarını sürdürür ve bunu da gönüllü kişiler ile yapar.
" BU SINIFIN ÖĞRENCİLERİ TEMA GÖNÜLLÜSÜDÜR’’

Kumluca Tema Vakfı Temsilcisi Humay Sayan , " Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi 10/C sınıfı öğrencileri ve Sınıf Rehber Öğretmenleri Hatice KÖK Tema gönüllüsü olmuştur. 10/C Sınıfı öğrencilerine ve öğretmeni Hatice Kök’ e Tema gönüllü kartlarını verdik, yaka rozetlerini taktık ve sınıflarının kapısına ‘‘Bu sınıfın öğrencileri TEMA gönüllüsüdür’’ yazılı bir yeşil yaprak astık. Öğrencilerin gönüllü kartları ve sınıf yapraklarıyla çekildikleri fotoğrafları da Tema Vakfı resmi Facebook sayfasında ‘‘Bu sınıfın öğrencileri TEMA gönüllüsüdür’’ albümünde yayınlayacağız.Tebrik ediyorum" dedi.

"YEŞİL BİR TÜRKİYE İÇİN TEMA VAKFI"

Sınıf Rehber Öğretmeni Hatice Kök , " Bizim Tema Vakfına gönüllü olurken ki amacımız, Ülkemizin doğal zenginliklerini korumak ve bu güzel doğamızı gelecek nesillere taşımaktı. Yeşil bir Türkiye için Tema Vakfıyla her türlü faaliyetin için de yer almaktan gurur duyarız. Bu uygulamayla, öğrencilerimizin erken yaşta gönüllülük kavramıyla tanışmalarını ve yine öğrencilerimizin doğa sevgisi kazanmalarına destek olmayı amaçlıyoruz " dedi.